Gume

 Tvrtka Gumi servis Hlanuda d.o.o. uz svoje dugogodišnje iskustvo te stručni tim nudi Vam pomoć i savjetovanje prilikom odabira guma za Vaše vozilo. Kako bi se sami bolje upoznali s vrstama guma, proizvođačima, njihovim karakteristikama… dolje možete vidjeti vodić za EU oznake, našu akcijsku ponudu te pretražiti svakog proizvođača zasebno. Kako bi naša usluga bila potpuna a Vi zadovoljni obratite nam se s povjerenjem da zajedno izaberemo najbolju gumu za vaše vozilo.

Opširnije...

Razgovor s prodavačem guma

Posao vašeg prodavača je da vam pomogne da pronađete odgovarajuću gumu za svoj stil vožnje i budžet. Iako ne morate znati sve zahtjeve prije nego odete u kupovinu, mala priprema mogla bi vam pomoći.
prodavac1

Opširnije...

MICHELIN CrossClimate – pripremite se za sve vremenske prilike!

crossclimateb

Velika MICHELINOVA inovacija!

Predstavljamo vam pneumatike MICHELIN CrossClimate revolucionarnih performansi s kojima ste sigurni u svim vremenskim uvjetima.
Imaju sve prednosti ljetnih pneumatika kada je u pitanju kočenje na mokrom, kočenje na suhom, dugi vijek trajanja i niska potrošnja te sve prednosti zimskih pneumatika kada je u pitanju trakcija i kočenje po hladnom i povremeno snježnom vremenu. Vozite na istom kompletu pneumatika tokom čitave godine!
Uvijek su vam dostupne prednosti tehnologije MICHELIN Total Performance. Više o proizvodu na www.michelin.com.

Opširnije...